• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

3M oordop flexicap 40 stuks

Onze prijs: 81.00
Gratis verzending

3M oordop flexicap

De 3M Oordop flexicap zijn zachte PU-dopjes die gemaakt zijn van polymeerschuim met trage terugzettijd. De oordoppen hebben een hoog draagcomfort. De oordop kan in verschillende posities worden gedraaid en hebben een niveaubereik van 27 dB.

Pluspunten:

  • 27 dB
  • Polymeerschuim 
  • Voldoet aan EN 352-2 

OP=OP


  • Sample 
    Gratis verzending
Specificaties
Demping: 27 dB
Materiaal: polymeerschuim
Inhoud: 40 stuks
Leeftijd: -
Extra's: -
Verpakking: -

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
13 á 18 dagen levertijd 13 á 18 dagen levertijd
Wilt u de 3M oordop flexicap 40 stuks gratis uitproberen?

U kunt van ons 1 gratis sample ontvangen via CoolMonster.nl Dit is wel gebonden aan enkele regels. U kunt dit bijvoorbeeld alleen wanneer u als bedrijf bent geregistreerd. Wij zullen uw aanvraag met zorg verwerken zodat u de juiste keus kunt maken.

Volgende

Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij 3M oordop flexicap 40 stuks. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Medisch Mondmaskers Type II - 10 Stuks

Handig meepakken die mondmaskers en bij ons eerlijke prijzen

12.04 3.57

Medisch mondmasker Type II 50 stuks

48.34 7.20