Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine Music Safe Pro

Onze prijs: 19.95
Lees 4 recensies

Het meest populaire universele oordopje bij muzikanten! Eindelijk in ons assortiment te vinden.

De MusicSafePro® oordopjes van anti allergisch materiaal zijn universeel en kunnen praktisch door iedereen gebruikt worden! De MusicSafePro® wordt geleverd met drie verschillende (lage, gemiddelde en zware demping) en verwisselbare sets muziekfilters.

Dankzij deze filters is er voor iedere situatie een perfecte bescherming met behoud van muziekbeleving. Afhankelijk van het instrument en de plek op het podium of het type muziek wat gespeeld wordt, kun je altijd de juiste demping kiezen. Deze filters garanderen een optimale bescherming tegen overmatig muzieklawaai, terwijl de muziekkwaliteit behouden blijft. Zo kun je optimaal van je muziek genieten.

De filters kunnen makkelijk zelf verwisseld worden. De kleine lamellen zijn gemaakt van een uniek en duurzaam kunststof materiaal, wat zacht en flexibel blijft. Door de warmte van het oor neemt de MusicSafePro® binnen enkele minuten de vorm van de gehoorgang aan. Alleen daarom al is het een erg comfortabel product.

 

De Alpine Music Safe Pro is wat ons betreft een TOPPER
  • Prijs excl. btw: 16.49
  • Productnummer: 27.32511124100
  • Status: 1 á 3 dagen levertijd
Crescendo DJ muziekoordoppen
Crescendo DJ muziekoordoppen
Ben jij een echte DJ en draai jij vaak platen of vette beats? Dan moet je gehoor goed beschermd worden. De beste keuze voor jou zijn de DJ-oordoppen van Crescendo.

Onze prijs: 49.95
Crescendo Woodwind muziekoordoppen
Crescendo Woodwind muziekoordoppen
Als je een frequent festivalganger of beroepsmatig muzikant bent, dan adviseren wij je de Woodwind van Crescendo. Deze oordoppen geven over alle frequenties een vlakke demping, wat de oordop uniek maakt. Hij geeft je daardoor de beste muziekbeleving van alle beschikbare oordoppen.

Onze prijs: 49.95

Specificaties
Demping: divers
Materiaal: thermoplastisch
Inhoud: 1 set
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Extra's: -
Verpakking: -
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Att. Gold Filter (dB)
18.8 15.6 16.0 18.5 27.7 23.9 22.0
Avg. Att. Silver Filter (dB)
14.8 15.0 15.7 18.7 26.6 24.4 18.9
Avg. Att. White Filter (dB)
10.2 11.2 14.3 17.9 24.0 23.4 18.0

 


Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
1 á 3 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.

Alpine Music Safe Pro scoort 4.5 van de 5 sterren op basis van 4 beoordelingen.

Product:   Alpine Music Safe Pro
Klant   van luc M
Datum:   zondag 21 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   correcte transactie, prima product : een aanrader


Product:   Alpine Music Safe Pro
Klant   van Re I
Datum:   vrijdag 30 december 2016
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Alles prima.


Product:   Alpine Music Safe Pro
Klant   van Tom V
Datum:   dinsdag 30 juli 2013
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   Oordoppen zijn van goede kwaliteit. Snelle levering. De website raadde aan een opbergdoosje erbij te kopen, terwijl er al één in de verpakking zat. Ik heb er nu dus 2...


Product:   Alpine Music Safe Pro
Klant   van Isabelle M
Datum:   zondag 24 maart 2013
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Goede bescherming door de verschillende filters. Voor klassieke orkesten, is als strijker wel alleen de lichte filter bruikbaar, gezien de zwaardere filters de intonatie bemoeilijken. Ik ben erg tevreden dat ik de oordoppen heb. Heel snelle en nette levering.