• Snelle levering
  • Boven de 40 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Antibacteriële spray - 70% alcohol - 200 ml

Antibacteriële spray

Een ideale oplossing om alle oppervlakten met antibacteriële spray te bewerken. Zeer gemakkelijk in gebruik en ideaal om in te zetten voor bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kantoren en iedereen die hun omgeving veilig wil houden.

Pluspunten 

  • Overal te gebruiken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zonder water te gebruiken
  • 200ml inhoud
Onze prijs: 9.76
Over ongeveer 8 tot 10 dagen weer leverbaar
  • Over ongeveer 8 tot 10 dagen weer leverbaar

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop zijn afhankelijk van hoe groot het pakketje is. Klein? Dan gaat de verzending via de post en brievenbus (zonder Track and Trace) en kost dat € 4.50 incl. btw. Moet er met een groter pakket worden verzonden (zoals oorkappen en meerdere oordoppen) dan zijn de kosten € 7.50. U krijgt wanneer wij de bestelling verzenden dezelfde dag nog een Track and Trace code. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 40 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
7 á 10 dagen levertijd 7 á 10 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Antibacteriële spray - 70% alcohol - 200 ml. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Peltor Kid koptelefoon groen

Bevordert leerprestaties op school!

27.77 25.35

Peltor Kid roze

27.77 24.56

10 x Peltor KID schoolpakket
6x Peltor Kid - Schoolpakket