• Snelle levering
  • Boven de 40 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Betaalmethoden

                  

Wij accepteren de volgende betalingsmethodes:

 PC Banking
 Bancontact/ Mister Cash
 Visa en Mastercard
 PayPal
 Betaling op Factuur
 Betaling met iDEAL (Nederlandse klanten)Betalen via PC Banking

U kunt het bedrag van uw bestelling overmaken via de volgende gegevens.:

CoolSafety
Rabobank

- IBAN: NL46RABO0316287806
- BIC: RABONL2U

Let op: Vermeld steeds uw BESTELNUMMER (in uw bevestigingsemail) in de referentie. U kunt ons na uw bestelling direct een screenshot/betalingsbewijs sturen zodat wij uw order direct kunnen gaan verzenden. Dit zal zorgen voor een snellere levering.
Betalen via Bancontact/ Mister Cash

Bancontact of Mister Cash zijn Belgische betaalkaarten. Door middel van een PIN-code kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald. Meestal is aan deze elektronische betaalkaart ook een proton-functie verbonden (= elektronische portemonnee).

Wij regelen dit betalingsysteem via CartGate+. U heeft hier geen account voor nodig.


Betalen via Mastercard of Visa

Wij accepteren ook Mastercard of Visa.

Wij regelen dit betalingsysteem via CardGate+. U hoeft hier ook geen account voor aan te maken, u wordt automatisch doorgestuurd naar een betaalscherm

 

Betalen via iDEAL

Wij accepteren ook iDEAL betalingen voor onze Nederlandse klanten


 

Betalen via PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.Betalen op Factuur

Wij kunnen uw bestelling ook met een factuur opsturen, maar dat is ALLEEN voor zakelijke klanten. Wanneer u gaat afrekenen kiest u dan voor "ZAKELIJK BESTELLEN" en vult u duidelijk uw BTW nummer in. U kunt dan zelf, binnen de door ons gestelde betalingstermijn, bepalen wanneer de factuur betaald wordt en wij zorgen dat er een 0% factuur wordt aangemaakt als dat van toepassing is.


Volgende