Onze betaalmethoden

Wij bieden verschillende betaalmethoden, en welke je ook kiest, je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden zodra wij je betaling hebben ontvangen.

Additionele informatie

Bancontact is een Belgische betaalkaart. Door middel van een PIN-code kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald. Meestal is aan deze elektronische betaalkaart ook een proton-functie verbonden (= elektronische portemonnee).

Wij accepteren ook Mastercard of Visa.

Wij regelen dit betalingsysteem via CardGate+. U hoeft hier ook geen account voor aan te maken, u wordt automatisch doorgestuurd naar een betaalscherm

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Belfius is een Belgische Bankverzekeringsgroep dat gevestigd is in Brussel. Voorheen stond deze bank bekend als Dexia. Ze doen zowel bankdiensten als verzekeringsdiensten. De bank is alleen actief in België. 

KBC Groep NV is opgericht in 1998 en behoort tot een van de grootste banken van België. KBC is ook actief als verzekeraar.

Bedrijven hebben de mogelijkheid om te betalen op factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.