• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Crescendo Heavy Industry herbruikbare oordoppen

Onze prijs: 20.50

Perfect voor mijnwerkers, steenhouwers en bouwvakkers

Crescendo Heavy Industry is herbruikbare gehoorbescherming met een universele pasvorm. Het product is speciaal ontworpen als persoonlijk beschermingsmiddel in lawaaierige werkomgevingen zoals in machinekamers, in de bouw, de land- en wegenbouw en in alle andere situaties waarbij het gebruik van gehoorbescherming om de gezondheids- en veiligheidsredenen een vereiste is, ofwel wanneer het geluidsniveau boven het veilige niveau van 85 dB ligt.
Crescendo Heavy Industry gehoorbescherming vermindert het geluidsniveau met 25 dB. Dit maakt het veilig om acht uur lang achter elkaar te werken in een omgeving met een maximaal geluidsniveau van 110 dB. In zeer luide situaties waarbij dubbele bescherming een vereiste is, kan Crescendo Heavy Industry worden gecombineerd met oorkappen.
Crescendo  Heavy Industry  wordt  geleverd  met  twee  maten  universele oordopjes, geschikt voor bijna ieder formaat oor, een handige opbergkoker en een paar wasbare geluidsfilters.

Pluspunten

  • Geschikt voor mijnwerkers en steenhouwers
  • Geschikt voor bouwvakkers
  • Reduceert geluid van zwaar gereedschap en machines
  • Filters laten lucht door in het oor,dit minimaliseert irritatie en voorkomt warme oren
  • Filters zijn uitneembaar en wasbaar.
  • De oordopjes zijn gemaakt van 100% organisch materiaal
  • 25 dB akoestische filters
Specificaties
Demping: SNR 25dB
Materiaal: TPE (medische kwaliteit)

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
1 á 5 dagen levertijd 1 á 5 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Crescendo Heavy Industry herbruikbare oordoppen. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Crescendo nekkoord transparant