(7)  13,95
-32%
(205)  48,50

Bescherm je gehoor met hoge kwaliteit F1 oordoppen

Formule 1 auto’s kunnen binnen enkele seconden permanente gehoorbeschadiging veroorzaken. Onze Alpine Formule 1 dempen de harde geluiden met minstens 20 decibel en zullen bijvoorbeeld een goede oplossing zijn.

Bekijk onze andere oordoppen met hoge demping

De juiste oorkap voor elke race

Kies voor je aanstaande Formule 1 Race de beste oorkappen met de hoogste demping en ga voor optimale bescherming van het gehoor.

Bekijk ons assortiment oorkappen met fantastische demping
(4)  27,95
-21%
(33)  23,99

F1 Gehoorbescherming voor de (aller)kleinste op de tribune

Baby’s, peuters en jonge kinderen zijn extra kwetsbaar voor harde geluiden, omdat hun oren nog niet volledig ontwikkeld zijn. Het is daarom van essentieel belang dat zij goede gehoorbescherming dragen.

Bekijk hier onze gehoorbescherming voor kinderen

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming tijdens Formule 1 en andere races

De Formule 1 is de hoogste klasse van autosport die door de Federation Internationale de L’Automobile (FIA) wordt goedgekeurd. De beste coureurs ter wereld nemen het tegen elkaar op in een circuit met 20 tot 25 individuele races, die in verschillende landen over de hele wereld worden gehouden.

Deze sport bestaat al meer dan 50 jaar en heeft een rijke geschiedenis. Formule 1-wagens worden beschouwd als de snelste wagens ter wereld, met topsnelheden tot ongeveer 340 kilometer per uur. De auto’s zijn ook ongelooflijk licht en aerodynamisch.

Het geluidsniveau kan tijdens een race weekend, zoals Formule 1 aardig oplopen. Deze kunnen oplopen tot boven de 100 decibel. Echter verschilt dit wel per circuit. Zo worden de hoge tonen van Formule 1 auto’s versterkt door betonnen muren en andere dichte omheiningen. Formule 1 races staan erom bekend veel geluid te maken. Racefans die op de eerste paar rijen van de tribunes zitten moeten meestal gehoorbescherming dragen om niet blootgesteld te worden aan onveilige geluidsniveaus. Maar we raden het aan om te allen tijde gehoorbescherming mee te nemen in de vorm van oordopjes of oorkappen.

Dat verschilt per type gehoorbescherming. Onze Formule 1 oordoppen zijn wat goedkoper dan onze oorkappen, maar die hebben ook een lagere dempingswaarde. Daarnaast kan je ook reguliere oordoppen dragen, zoals de EAR Classic (Schuimen oordopjes) met een hogere dempingswaarde. Hetzelfde geldt voor oorkappen. Voor volwassenen raden wij bijvoorbeeld ook de Peltor Optime 1 of Peltor Optime 2 aan. Onze prijzen in Formule 1 gehoorbescherming variëren van € 20,- tot € 100,-.

Formule 1 Gehoorbescherming Max Verstappen

Vragen over onze gehoorbescherming voor Formule 1 races?

Heb je een belangrijke vraag over F1 oordoppen of oorkappen? Neem zo snel mogelijk contact op met een van onze gehoorbescherming specialisten. Klik op de knop rechts om naar onze contactpagina te gaan.