Toont alle 21 resultaten

Evenementen oordoppen

Goedkope oordopjes aanschaffen voor een evenement, festival of fuif? Wij hebben ze in herbruikbare versie maar ook de populaire en goedkope wegwerp oordoppen voor op evenementen. U koopt hier bijvoorbeeld de Alpine PartyPlug, Alpine Plug and Go, Mack’s earplugs of Moldex Spark Plugs. Ideale voordelige bescherming. De organisatie van een evenement gaat natuurlijk voor de grootverpakkingen van Earline, 3M of Moldex, ook voor personeel te gebruiken. En bij het kopen van oordoppen in grote hoeveelheden zijn de prijzen zo voordelig dat je bijna gratis oordoppen krijgt!

Evenementen oordoppen

Alpine PartyPlug Transparant

(89)  13,95

Evenementen oordoppen

Alpine MusicSafe

 18,95
-22%

Evenementen oordoppen

Earline – 40 paar – 39dB

(51)  10,50
(10)  27,95

Evenementen oordoppen

OHROPAX Soft – 5 paar

(7)  3,05
(2)  13,95

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ music strong oordopjes

(2)  51,72

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Music medium oordopjes

 51,72

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Music mild oordopjes

(1)  51,72
-7%
 48,13
(1)  33,82

Evenementen oordoppen

Pluggerz Enjoy Music

 13,21

Evenementen oordoppen

Crescendo Dance muziekoordoppen

(1)  20,65

Evenementen oordoppen

Pluggerz Earplugs Music Premium

(1)  30,55

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Green medium 19.1 dB

(4)  25,82

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Orange strong 20.1 dB

(9)  25,83

Evenementen oordoppen

Vibes Hi-fi oordopjes

 24,43


Zijn oordopjes op evenementen geaccepteerd?

Er was een tijd dat mensen die oordopjes droegen op concerten een beetje als sukkel werden gezien. Dat is nu wel anders. “We merken wel eens dat als één persoon uit een groep besluit oordopjes te dragen, die dan wordt uitgelachen. Maar vervolgens zien we ’s avonds de rest van die groep ook gehoorbescherming kopen. Want hun vriend heeft nergens last van, terwijl zij rondlopen met suizende oren.” De groepsdruk heeft dus blijkbaar toch effect.

 

Waarom staat de muziek op festivals altijd zo hard?

Toch wordt het door sommige fuifgangers als tegenstrijdig ervaren. “Op evenementen zie je steeds meer ‘waarschuwingsborden’ maar ondertussen knalt het geluid wel snoeihard uit de boxen,” zegt Nadia Tammers Buirs, bezoeker van festival Down The Rabbithole. Maar hoge decibellen zijn op muziekevenementen onvermijdelijk. “Hoe zachter je de muziek zet, hoe meer er wordt gekletst en hoe minder de muziek wordt beleefd. Dat is wel waar veel mensen voor komen, voor de beleving.”

 

Hoeveel decibel is muziek op een evenement?

In Nederland is een wet van kracht waarin bepaald wordt dat geluid op een festival niet boven 103 decibel uit mag komen. De meeste festivals houden zich daar wel goed aan, maar het is wel een feit dat je ook in dat lawaai al binnen 7 minuten gehoorschade kunt oplopen en dat is onherstelbaar. Een permanente piep of suis in je oor – genoeg om schreeuwend gek van te worden.