Toont alle 20 resultaten

Festival oordoppen

Festival oordoppen zijn een must-have accessoire voor elk muziekfestival. Ten eerste helpen je gehoor te beschermen tegen de harde muziek en ten tweede gaat dit niet ten koste van de muziekervaring. Met festival oordopjes kun je voor een lange tijd genieten van een festival zonder je gehoor te beschadigen.

Er zijn verschillende soorten festival oordopjes op de markt, waaronder oordoppen met speciale filters, oordoppen met schuim en siliconen oordopjes. Welke je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en je doel. Het is belangrijk om te onthouden dat het dragen van oordopjes op een festival altijd beter is dan het niet doen, omdat blootstelling aan te harde muziek op lange termijn kan leiden tot gehoorverlies. Kies dus zorgvuldig je festival oordopjes en geniet van het festival zonder je oren te beschadigen.

Evenementen oordoppen

Alpine PartyPlug Transparant

(89)  13,95
(10)  27,95
(2)  13,95
-26%
(10)  18,14
(2)  51,72

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Music medium oordopjes

 51,72

Festival oordoppen

Moldex Twisters – 80 paar

 59,07

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Music mild oordopjes

(1)  51,72
-7%
 48,13
-30%
(4)  17,22
(1)  33,82

Festival oordoppen

Pluggerz Earplugs Music

 15,25

Festival oordoppen

Alpine PartyPlug Pro Natural

(2)  29,95

Evenementen oordoppen

Crescendo Dance muziekoordoppen

(1)  20,65

Evenementen oordoppen

Pluggerz Earplugs Music Premium

(1)  30,55

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Green medium 19.1 dB

(4)  25,82

Evenementen oordoppen

NOIZEZZ Orange strong 20.1 dB

(9)  25,83

Evenementen oordoppen

Vibes Hi-fi oordopjes

 24,43


Wat is het gemiddelde decibelniveau op een festival?

Het decibelniveau op een muziekfestival kan sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het festival, de locatie en het type muziek dat wordt gespeeld. In het algemeen kan het decibelniveau op een muziekfestival oplopen tot boven de 100 decibel, wat kan leiden tot gehoorbeschadiging als je het blootstelling aan deze niveaus gedurende lange tijd blootgesteld wordt. Gemiddeld dempen festival oordoppen ongeveer 20 decibel. Dat zou betekenen dat festival bezoekers met deze oordoppen maximaal 8 uur lang van de muziek kunnen blijven genieten zonder dat ze schade oplopen. 

Wat zijn de beste oordoppen voor muziekfestivals?

Er zijn een aantal goede oordoppen met schuim op de markt die geschikt zijn voor gebruik op een muziekfestival. Enkele opties zijn:

  • Alpine Partyplug (Pro): Bescherm je gehoor op muziekevenementen met de Alpine PartyPlug oordoppen. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Alpine PartyPlug (dempt 19 decibel) en de Alpine PartyPlug Pro (dempt 21 decibel). Beide zijn speciaal ontwikkeld voor feest- en concertbezoekers en bieden een comfortabele pasvorm terwijl ze de kwaliteit van de muziek behouden en het geluid dempen. Deze oordoppen zijn compatibel met alle apparaten en zullen je helpen om optimaal te genieten van elk muziekevenement zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gehoorbeschadiging.
  • 3M Ear Classic: De 3M Ear Classic Gele oordoppen zijn kleine, comfortabele oordoppen gemaakt van schuim. Ze zijn ontworpen om het volume te verminderen, maar bevatten geen speciale filter zoals filter oordoppen. Daardoor kan de muziekervaring anders zijn. De oordoppen zijn gemaakt van zacht, comfortabel schuim dat zich aan de vorm van je oor aanpast, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen gedurende lange perioden. Ze zijn ook gemakkelijk te verwijderen. 
  • Pluggerz Music: Met de Pluggerz Uni-Fit Music oordoppen kun je veilig genieten van muziek op festivals, concerten, uitgaan of andere evenementen. Deze oordoppen zijn gemaakt van antiallergeen siliconenmateriaal en bevatten een speciaal filter dat het volume vermindert zonder de kwaliteit van de muziek te verminderen. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in omgevingen met harde muziek, zoals discotheken en cafés. Ze zijn ook comfortabel om te dragen en gemakkelijk te communiceren met vrienden dankzij de speciale filter. Kortom, de Uni-Fit Music oordoppen zijn een geweldige keuze voor mensen die willen genieten van muziek zonder hun gehoor te beschadigen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het dragen van oordoppen met schuim op een muziekfestival altijd beter is dan het niet doen, omdat blootstelling aan te harde muziek op lange termijn kan leiden tot gehoorverlies.