• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Quies Bollen Mouse Huidkleur

Onze prijs: 8.95

De bekende Quies Bollen om te beschermen tegen lawaai en water. Ze zijn flexibel, kneedbaar en passen zich aan, aan de gehoorgang van de volwassene. De oordoppen zijn gemaakt van schuim polyurethaan en bieden een bescherming van 35 decibel (db). Ze zijn conisch gevormd naar de vorm van de gehoorgang.Toepassingen:  Geluidsbescherming  Preventief water in oren (zwemmen, zwembad, zee)

Specificaties
Demping: 35 dB
Materiaal: Mousse
Inhoud: -
Leeftijd: -
Extra's: -
Verpakking: 3 paar

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Tijdelijk op. Levertijd +/- 0 dagen
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Quies Bollen Mouse Huidkleur. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti Testpakket Deluxe - 30 paar

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen, en vindt de juiste oordop voor u!

17.95 12.95