• Snelle levering
  • Boven de 40 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Siliconen oordopjes van Mack's en Ohropax

Hieronder vindt je een assortiment aan siliconen oordopjes. We hebben twee grote merken, Mack's en Ohropax. Wil je zien hoe je de Mack's oordopjes moet gebruiken? Klik dan hier voor een instructievideo!

Ontvang 5% korting in je mailbox op je volgende bestelling

Profiteer nu van onze korting op de Sanohra siliconen oordopjes
 Sanohra siliconen oordopjes 
13.14 5.05
12 op voorraad
Artikel 1 tot en met 13 (van 13 artikel)

Waarom siliconen oordopjes?

Siliconen oordopjes zijn gemaakt van een zacht, flexibel soort siliconen. Wanneer ze op de juiste manier worden gedragen, bieden ze een comfortabelere pasvorm dan de gebruikelijke harde, meer standaard oordopjes op de markt. Ze zijn ook heel gemakkelijk op te rollen en mee te nemen in een zak of tas, zodat je ze bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt.

Siliconen oordopjes met of zonder filter

Hoewel siliconenoordopjes met filter gemaakt zijn van een zacht, flexibel soort siliconen voor meer comfort, hebben ze een lagere demping dan het type zonder filter. Deze kunnen zelfgevormd worden naar de vorm van de gehoorgang.

Hoewel deze oordopjes zacht en comfortabel zijn, bieden ze een bescherming tegen lawaai die vergelijkbaar is met die van andere oordopjes. Dit betekent dat ze geluiden als autoclaxons, sirenes en luide stemmen tegenhouden.

Het gebruik van siliconen oordopjes

De beste manier om deze oordopjes aan te brengen is ze in te brengen terwijl je oren droog zijn. Ze moeten dan zo uitzetten dat ze de holte van uw gehoorgang vullen en een luchtdichte afsluiting vormen. Als het niet lukt om ze op deze manier in te brengen, smeer dan eerst de opening van uw gehoorgang in met een beetje water of babyolie.

Als je merkt dat de afsluiting na enkele uren begint te lekken, hoef je je geen zorgen te maken; dat betekent niet dat ze versleten zijn. Het betekent alleen dat je misschien niet meer zoveel bescherming tegen lawaai nodig hebt als in het begin. Probeer ze opnieuw in te doen nadat je ze een paar minuten uit hebt gedaan of laat wat lucht in je oren door kauwgom te kauwen of te slikken. Als ze na deze techniek nog steeds te los zitten, kan je proberen ze kleiner te maken door een deel van elk oordopje om te vouwen.