• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Thunderplugs PRO

Onze prijs: 17.50

Als beste getest, ook voor échte fans

Natuurlijk wil je niet dat je oren beschadigd raken, maar Lady Gaga, Anouk of de Stones zomaar botweg afkappen door zo'n schuimrubberen plug in je oor te stoppen, nee, dat is écht een brug te ver. Dan maar doof worden... Of toch niet? Nee, nu niet meer! De Thunderplugs PRO hebben een heel speciaal filter, dat de muziekkwaliteit perfect behoudt en toch voorkomt dat je oren beschadigen. En ze zijn in het Vara-programma Kassa als beste uit de test gekomen!

Pluspunten

  • Kies je demping: 20dB of 26dB (Dmv extra bijgeleverd filter)
  • Met bewaarkoker
  • Muziekkwaliteit blijft behouden
  • Voorkomt gehoorschade
Specificaties
Demping: 20dB of 26 dB
Materiaal: Siliconen
Inhoud: Oordopjes en bewaarkoker
Leeftijd: Alle
Extra's: -
Verpakking: -

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Tijdelijk op. Levertijd +/- -2 dagen
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Thunderplugs PRO. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Medisch Mondmaskers Type II - 10 Stuks

Handig meepakken die mondmaskers en bij ons eerlijke prijzen

12.95 8.50

Medisch mondmasker Type II 50 stuks

47.80 29.65