• Snelle levering
  • Boven de 40 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Uvex Hi-Com oordoppen - 200 paar (24dB)

De Uvex hi-com is een oordop met een lage demping (SNR 24) en EN352-2 normering. Door deze lagere demping zijn gesprekken nog steeds mogelijk. Tijdens het dragen van deze hi-com oordoppen hoor je zachtere akoestiek en absorberen stoorgeluiden.  

SNR WAARDE VAN 24dB!

Je koopt hier 200 paar hi-com oordoppen met een gehoorbescherming tot een geluidsniveau van 100dB. 

Eigenschappen

 - Ze zijn ideaal te gebruiken voor Fabriek-werkzaamheden, vliegen (passagiers en cabinepersoneel) en evenenten en concerten.

 - Communicatie nog steeds mogelijk 

 - Zeer comfortable

 - Onopvallend door een beige huidskleur. 

 - Ook te gebruiken voor een smal oorkanaal

Onze prijs: 50.70
Over ongeveer 8 tot 10 dagen weer leverbaar
  • Sample
    Over ongeveer 8 tot 10 dagen weer leverbaar
    Gratis verzending
Specificaties
Demping: 24 dB
Materiaal: PU schuim
Inhoud: 200 paar zonder koord
Leeftijd: Wegwerp
Verpakking: DOOS per paar verpakt

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
7 á 10 dagen levertijd 7 á 10 dagen levertijd
Wilt u de Uvex Hi-Com oordoppen - 200 paar (24dB) gratis uitproberen?

U kunt van ons 1 gratis sample ontvangen via CoolMonster.nl Dit is wel gebonden aan enkele regels. U kunt dit bijvoorbeeld alleen wanneer u als bedrijf bent geregistreerd. Wij zullen uw aanvraag met zorg verwerken zodat u de juiste keus kunt maken.

Volgende

Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.