• Snelle levering
  • Boven de 40 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Verzending

Verzendwijze en kosten

Orders per envelop worden verzonden met de Post. Pakketjes worden verzonden met de GLS bezorgdienst. Deze levert in de meeste gevallen binnen 2 à 3 werkdagen. U krijgt hier ook duidelijke informatie over per email.

Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten. Een groot gedeelte van onze (kleinere) zendingen gaat simpelweg per envelop en past in uw brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Sommige zendingen dienen echter als pakket bezorgd te worden.

Mocht de Post u niet thuis treffen volg dan de instructies op om toch uw pakket te ontvangen.

Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.

 

Ruilen/retourneren van een artikel

Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending.

Let op dat wij oordoppen welke IN HET OOR uitgeprobeerd zijn NIET kunnen terugnemen vanwege hygiënische redenen. De verpakking dient dan ook NIET geopend te zijn voor een retour.

Aanmelden retour

 

De goederen kunnen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.

 

Verzend- en verpakkingskosten:

De verzendkosten in België zijn recentelijk gewijzigd (26 augustus 2022). Zie hieronder een overzicht van de verzendkosten:

Soort Waarde Excl. VAT
Envelop € 4,75 € 3,93
Pakket € 6,00

€ 4,96

Gratis verzending vanaf € 40,-  -


Levertijd

Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 2 a 3 werkdagen aan u te leveren na betaling van de bestelling. In de meeste gevallen geldt echter: "op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende werkdag geleverd". Wij verzenden vanuit eigen voorraad in Leusden, Nederland. Soms doet enveloppost naar Belgie er iets langer dan 2 dagen over.

De levertijd is soms afhankelijk van het soort artikel. Ook wij ontkomen niet aan onverwacht grote bestellingen waardoor een product soms in backorder geplaatst moet worden waardoor de bestelling vertraagt.

Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, belt u dan even met ons op nummer +31 (0)33-4634664. Als een artikel meer dan 7 dagen niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij even contact met u op. Zorg dus altijd dat uw emailadres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt.


Algemene voorwaarden

Bij het ruilen/retourneren van een artikel: correspondentie verloopt per email, het is uw eigen verantwoordelijkheid dat wij uw juiste emailadres hebben. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 dagen na verzending bij ons binnen zijn. De 14 dagen gaan in op de eerste dag dat u de goederen ontvangt. De goederen dienen dan uiterlijk 21 dagen na ontvangst weer bij ons terug te zijn.

Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild zoals sommige aanbiedingen. Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening.

Let op dat wij oordoppen welke uitgeprobeerd zijn NIET kunnen terugnemen vanwege hygienische redenen. De verpakking dient dan ook NIET geopend te zijn.

Verzend- en Rembourskosten voor retouren worden niet vergoed.

Wij zullen binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren. U vind meer uitgebreidere informatie bij onze Algemene Voorwaarden.


Volgende